JOB BIJ KRINGLOOPWINKEL

 

MAAK HET VERSCHIL ALS
MANAGER KRINGLOOPWINKELS

Kan jij een hecht en sterk team organiseren en sturen? Beschik je over een flinke portie ondernemerszin en commercieel inzicht? En ben jij ervan overtuigd dat we hard moeten werken aan een circulaire toekomst? Maak dan het verschil als Manager Kringloopwinkels.

In deze nieuwe uitdagende rol ben je verantwoordelijk voor een aantal van onze kringloopwinkels en stuurt een team van een 6-tal werkleiders en 75 medewerkers aan. Samen met hen ga je voor maximaal hergebruik en zet je onze winkels commercieel mee op de kaart. Je rapporteert aan en werkt zeer nauw samen met de operationeel directeur.

Jouw taak

 • Stimuleren van de samenwerking binnen de winkelteams en op de werkvloer. Je bent een teamspeler die vaardigheden en talenten verder kan sturen en ontwikkelen. Je versterkt de dynamiek in de verschillende teams en je stemt de werking goed op elkaar af. Je geeft feedback en volgt nauwgezet op. Je zorgt er ook voor dat nieuwe leidinggevenden in je team zich snel thuis voelen.
 • Commercieel sturen van de winkels in nauwe samenwerking met de werkleiders en operationeel directeur. Je realiseert en concretiseert samen de commerciële strategie in de winkels en creëert mee een uniform winkelbeeld. Je houdt de vinger aan de pols en volgt de inzamel- en verkoopresultaten per winkel nauwgezet op. Je zorgt samen voor een kwalitatieve en professionele winkelervaring, die voldoet aan zowel de interne standaarden als de verwachtingen en behoeften van de klant.
 • Circulair: onze organisatie zamelt jaarlijks bijna 5 000 ton goederen in en realiseert via de winkels meer dan 2 000 ton hergebruik. In jouw functie ben je een belangrijke schakel in het optimaliseren en structureren van deze massale stromen, samen met de werkleiders en winkelteams. Dankzij je strategische inzichten, je vlotte dagelijkse begeleiding en je communicatieve aanpak garandeer je dat beslissingen en veranderingen vlot hun weg vinden in de organisatie.

Wie wij zoeken

 • Je wil je ervaring in retail (of gelijkwaardig) gebruiken om – samen met ons – van tweedehands en circulair het nieuwe consumeren te maken. Klantgericht denken en doen zit in je DNA en je draagt dit breed uit, ook binnen de context van een maatwerkbedrijf.
 • Naast je diploma hoger onderwijs beschik je over werkervaring in een verantwoordelijke functie, bij voorkeur met het indirect aansturen van teams.
 • Je kan terugvallen op een aantal specifieke leiderschapscompetenties: coachen, bijsturen, samenwerking stimuleren en resultaatgericht handelen.
 • Je beschikt over een flinke portie verantwoordelijkheidszin, je kan zelfstandig plannen, organiseren en problemen systematisch en doortastend aanpakken.
 • Je steekt zelf graag mee de handen uit de mouwen op de werkvloer.
 • Je spreekt en schrijft perfect Nederlands en hebt een goede PC kennis.
 • Praktisch: rijbewijs B noodzakelijk; voltijds (38u/week); 14-daags zaterdagwerk.

Wat wij bieden

 • Een job waarbij je zelf aan zet bent om dagelijks het verschil te maken: in de winkels waarvoor je verantwoordelijk bent en ook op sociaal en ecologisch gebied.
 • Een motiverende en enthousiasmerende werksfeer in een dynamisch sociaal en duurzaam bedrijf. Geen dag is dezelfde en elke dag is er een nieuwe uitdaging!
 • Verloning volgens intern baremasysteem (+ maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, gsm, laptop, …);
 • De kans om een belangrijke maatschappelijke bijdrage te leveren via de sociale en milieudoelstellingen van de organisatie;
 • Contract voor onbepaalde duur;
 • Bestaand vormingsaanbod voor de functie + open houding t.o.v. aanvullende opleidingen en vormingen.

Sollicitatieprocedure

 • Solliciteer via het formulier hieronder t.a.v. Sylvie D’Hondt
 • Selectiegesprek
 • Assessment
 • Finaal gesprek

INTERESSE?
SOLICITEER VANDAAG NOG!

Choose FilesNo Files ChosenAccepted file types: js, tar, xcf. Max. file size: 1 MB

EEN ANDERE FUNCTIE
BIJ DE KRINGLOOPWINKEL?