JOB BIJ DELTAGROEP

 

MAAK HET VERSCHIL ALS
ADMINISTRATIEF MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST

  Haal je energie uit adminstratief werk? En combineer je dit met interesse in veiligheid en preventie, een technische en IT-matige omgeving? Maak dan voor De Kringloopwinkel, Constructief en Mobiel het verschil als administratief medewerker in onze technishe dienst.

  Jouw taak

  Als administratief medewerker technische dienst speel je een essentiële rol in het soepel laten verlopen van onze preventie, technische en ICT-gerelateerde processen. Met jouw nauwkeurigheid en proactieve aanpak zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt!

  • In de functie van secretariaat preventie sta jij in voor correcte verslagen, documentatie en archivering. Als rechterhand van onze preventieadviseur help je bij het realiseren van veiligheidsinstructiekaarten (VIK’s) en voer je aankopen vakkundig uit.
  • Voor de technische dienst houd je een scherp oog op de leveranciers van energie, water en andere nutsvoorzieningen en je registreert nauwkeurig het verbruik. Je maakt bijhorende rapportages en houdt grip op alle sleutels, sloten en reservesleutels. Daarnaast laat je aankopen soepel verlopen.
  • Op het gebied van ICT beheer je bevoegdheden en mappen op ons centrale netwerk. Je houdt een overzicht bij van de pc’s en beschikbare software. Daarnaast ondersteun je het beheer van onze telefonie-infrastructuur. Ook hier is het uitvoeren van aankopen onderdeel van jouw takenpakket.

  Wie wij zoeken

  • Ervaring met en grote affiniteit voor administratieve processen, bij voorkeur in een technisch domein.
  • Een nauwkeurige en gestructureerde aanpak.
  • Een hands-on mentaliteit en probleemoplossend vermogen.
  • Proactiviteit en zelfstandigheid in het uitvoeren van taken.
  • Een passie voor het samenwerken met en ondersteunen van diverse afdelingen.

   

  Wat wij bieden

  • Motiverende en enthousiasmerende werksfeer in een dynamisch sociaal bedrijf
  • Verloning volgens intern baremasysteem
  • De kans om een belangrijke maatschappelijke bijdrage te leveren via de sociale en milieudoelstellingen van de organisatie
  • Contract voor onbepaalde duur
  • Bestaand vormingsaanbod voor de functie + open houding tov aanvullende opleidingen en vormingen.

  INTERESSE?
  SOLICITEER VANDAAG NOG!

  Choose FilesNo Files ChosenAccepted file types: js, tar, xcf. Max. file size: 1 MB

  EEN ANDERE FUNCTIE
  BIJ DE KRINGLOOPWINKEL?